dimecres, 17 d’octubre del 2012

Cursa Roda de Ter (14.10.12) (Cross Escolar)

Un altre cop a matinar, i aquesta vegada amb motiu de la participació massiva dels més petits del Club LOS MARTES en el Cross Escolar de Roda de Ter.
Vam arribar a Roda de Ter al voltant de les 9h, amb el temps just per agafar el pitrall del Marc. La resta de pitralls els vam poder aconseguir sense tantes presses.
La Cursa Infantil (de 13 a 15 anys) consistia en un recorregut de 1,5 km. El “pobre” Marc va haver de competir amb 10 futurs atletes (la majoria del club de Torelló, els 3 primers van ser d’aquest club). Com a comentari, cal destacar que el noi que va guanyar, al no conèixer al Marc li va preguntar de quin Club era i on entranava. Va arribar en última posició, però això no importa, l’important és que en menys d’un mes ha finalitzat 3 curses i ha aconseguit 2 medalles. Cal recordar que feia molt fred (8ºC) i costava respirar.
Una mica més tard va començar la cursa dels Benjamins (800m), amb la participació de l’Alexia. Van sortir a prop de les 09:30h i en poc més de 4 minuts la vam veure arribar. Bona cursa i nova medalla aconseguida.
Per últim, va començar la participació de la categoria Caganius (0 a 3 anys) amb un recorregut de 250m. Va ser el debut dels corredors més petits del Club (El Dani i l’Ona). Sobre les 09:45h  van donar la xiulada de sortida i van sortir tots els “patufets” a córrer. El Dani va començar a córrer de la mà de la seva mare i la seva tieta (l’Isa) i van anar fent metres. Uns metres més enrera anavem l’Ona i jo. Veure les seves cares de felicitats no té preu.
Als pocs metres de començar, vam avançar a uns quants nens/nenes que es van parar o que no volien caminar (després alguns d’ells ens han guanyat perquè els seus pares els han portat en braços, villarato!!!!).
Els metres passaven i el Dani i l’Ona continuaven caminant. Eren els últims, però tot i la seva curta edat, no van deixar de caminar i correr durant els 250m.
Al final, gran ovació del públic pels dos petits, un miler de fotos, algún que altre video, i la felicitat d’haver passat 4 minuts sent unes petites estrelles en el món de l’atletisme. Com no podia faltar, van aconseguir la seva primera medalla, samarreta i el seu primer gran repte esportiu.
Només em queda per dir en aquesta crònica del Cross Escolar, que tots els “atletes” sèniors del Club LOS MARTES, estem molt contents de tenir aquesta fornada de nous atletes i us animen a participar en d’altres curses. No mireu els temps i classificacions, sinó que intenteu participa el millor possible, i sobretot, disfruteu-les. Ànims!!!!!